Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. O porție conține 819 calorii, 35g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Faceți produse de patiserie: într-un robot de bucătărie, făină pulsată, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare; pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier. Cu motorul pornit, adăugați 6 linguri. apă cu gheață și amestecați până când aluatul se reunește, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați doar pentru a aduce împreună. Formați într-un dreptunghi, înfășurați în plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
1
Așezați pieptul de pui într-o tigaie mare și acoperiți cu bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când puiul este fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți puiul din bulion și tăiați-l în bucăți. Tulpina bulion; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic, adăugați ceapa și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă sare, piper, făină și cimbru și se gătește, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulion rezervat, creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, amestecând des, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul și smântâna și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CremăCremă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați pui, legume, cartofi și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
6
Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă amestecul de pui. Se lasă să se răcească ușor. Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch între 2 foi de folie de plastic sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Rulați crusta pe sucitor, apoi transferați-o deasupra vasului de copt, acoperind umplutura. Tăiați crusta pentru a se potrivi, marginile de sertizare. Frământați resturile împreună, întindeți-le și folosiți tăietori de prăjituri de Halloween pentru a crea forme pentru partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Tava De CoptTava De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
10
Ungeți partea superioară a plăcintei cu ou bătut, apăsați ușor pe decupaje și periați-le cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
11
Tăiați câteva fante în crustă pentru a ventila aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Așezați pe foaia de copt căptușită și coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, aproximativ 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Se servește fierbinte
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista