Plăcintă Cu Mere De Porc

Plăcintă Cu Mere De Porc
Placinta de porc de mere necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 409 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, carne de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați brânză; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă numai până se umezește. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Rotiți două treimi din minge într-un 11-in. cerc; loc într-un 9-in. pie pan, căptușind fundul și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Rulați patiseria rămasă într-un 8-in. cerc; tăiat în opt pene. Răciți coaja de patiserie și pene în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Carne de porc brună într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați apă, ceapă, salvie și sare. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Combinați făina și laptele pentru a forma o pastă netedă; adăugați treptat la amestecul de porc. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute. Puneți jumătate în coajă pregătită. Se acoperă cu mere și se presară cu zahăr. Lingurați amestecul de porc rămas peste mere. Aranjați pene de patiserie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Coaceți, neacoperit,la 450 de minute pentru 10 minute. Reduceți căldura la 350 de minute; coaceți 30-40 de minute mai mult sau până când patiseria este ușor rumenită și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista