Plăcintă cu mere cu Topping de nucă

Plăcintă cu mere cu Topping de nucă
Placinta de mere cu Topping de nuc este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 356 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, scorțișoară măcinată, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu mere de arțar cu Topping de nucă, Crumble de mere-zmeură cu Topping de ovăz-nuc, și Rulouri de scorțișoară umplute cu mere cu Topping de nuc de arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați merele, smântâna, tapioca și sucul de lămâie; se lasa sa stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TapiocaTapioca
MărMăr
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, întindeți produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Transferați patiseria pe placa de plăcintă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii; marginile flautului.
4
Combinați zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea; adăugați la amestecul de mere și aruncați ușor pentru a acoperi. Lingura de umplere în patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
MărMăr
ZahărZahăr
SareSare
5
Se coace la 375 CP timp de 35 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mic, combinați ingredientele de topping.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară peste umplutură.
8
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Plăcinta cu mere funcționează foarte bine cu Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Un vin pe care l-ați putea încerca Este Villa Sandi organic Prosecco. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Villa Sandi Organic Prosecco
Villa Sandi Organic Prosecco
Foarte palid galben paie și perlaj fin, persistent. Aroma este fructată și înflorită, cu note de măr auriu copt și flori mici de munte. Senzația de aromă uscată și moale de pe palat este urmată de o aromă fructată și armonioasă aftertaste.An aperitiv excelent, perfect cu crustacee sau cu pește prăjit.Amestec: 100% Glera
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista