Plăcintă Cu Mere Cu Smântână
Smântână plăcintă cu mere ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 517 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Plăcintă Cu Mere Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.puneți la frigider coaja de plăcintă în timp ce pregătiți umplutura.
Bateți împreună smântână, ou, suc de lămâie și vanilie. Coaja, sfertul și miezul merelor, apoi feliați subțire; adăugați felii în amestecul de smântână și aruncați bine. Puneți amestecul de mere în coajă de plăcintă.
Coaceți plăcinta timp de 30 de minute, reduceți temperatura cuptorului la 177° și coaceți timp de 20 de minute.
Se topește untul. Se amestecă împreună făina, zahărul brun, zahărul granulat, nucile, scorțișoara și sarea și apoi untul topit. Zdrobiți amestecul deasupra plăcintei coapte și coaceți timp de 20 de minute mai mult sau până când merele sunt fragede.
Se lasă să se răcească complet și apoi se dă la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.