Placinta cu mere cu smantana este un desert American. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de plăcintă necoaptă, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Plăcintă Cu Mere Cu Smântână, Plăcintă Cu Mere Cu Smântână, și Plăcintă Cu Mere Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați smântână. Se amestecă zahărul, 2 linguri făină, vanilie și sare; se amestecă bine. Amestecați ușor merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
4
Se coace la 375 CP timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, combinați zahărul brun și făina rămasă; se taie în unt până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Presărați deasupra plăcintei.
7
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când umplutura este setată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Plăcinta cu mere poate fi asociată cu Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Prosecco-ul Borgo Magredo Extra Dry cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Borgo Magredo Extra Dry Prosecco
Borgo Magredo Prosecco este de culoare galben-pai deschis, cu efervescență răcoritoare. Extra uscat înseamnă că a mai rămas puțin zahăr, ceea ce îl face deosebit de plăcut la gust, inițial rece și moale la gust cu bule fine, dând apoi loc urmelor fructate de flori de piersică și pere.Deși delicios pe cont propriu ca aperitiv, Prosecco poate fi servit și pe tot parcursul mesei, în special cu fructe de mare și crustacee, salate ușoare, tempura și sushi.