Plăcintă cu cremă de nucă de cocos IV
Coconut Cream Pie IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 964 calorii, 15g de proteine, și 55g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coajă de plăcintă, nucă de cocos, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Căpșuni și plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb, sare și lapte într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, pana cand este gros si bubuit. Continuați să fierbeți timp de un minut.
Într-un castron mediu, bateți cele 3 gălbenușuri de ou. Amestecați treptat 1/4 din amestecul fierbinte în gălbenușuri.
Se toarnă gălbenușurile înapoi în amestecul fierbinte rămas amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se adaugă unt, vanilie și nucă de cocos.
Se toarnă în coajă de plăcintă coaptă. Se răcește în frigider.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C)
Într-un vas mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați încet 6 linguri de zahăr în timp ce continuați să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste plăcintă, sigilând marginile și presărați cu nucă de cocos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bezea este prăjită, 10 până la 15 minute.