Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Placinta cu crema de nuca de cocos ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 302 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, scurtare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru coaja de plăcintă: pentru a face aluatul de patiserie, amestecați făina și sarea împreună într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Tăiați scurtarea și untul cu un blender sau o furculiță de patiserie până când amestecul are textura făinii de porumb grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați apa rece și amestecați până când aluatul este umezit constant. Formați aluatul într-o bilă și apăsați plat. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Odată ce aluatul s-a răcit, întindeți-l pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Transferați aluatul într-o tigaie de 9 inci și tăiați marginile. Folosiți un crimper de patiserie pentru a face margini decorative, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a pre-coace o coajă de plăcintă, Preîncălziți cuptorul la 425 F. cu ajutorul unei furculițe, înțepați găuri în partea inferioară și laterală a cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru plăcinta cu cremă de nucă de cocos: într-o cratiță medie la foc mediu, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea și adăugați treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se amestecă până când amidonul de porumb se dizolvă complet și se gătește până când amestecul fierbe, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
9
Într-un castron separat, bateți ușor gălbenușurile și amestecați treptat 1 cană de lapte fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul de ouă în cratiță și aduceți la fierbere ușoară. Reduceți focul la minim și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați vanilia și untul, apoi adăugați nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se toarnă amestecul de umplutură fierbinte în crusta de plăcintă coaptă și răcită și se lasă umplutura să se răcească. Acoperiți plăcinta și răciți până când umplutura s-a întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
12
Pentru a face frisca, bate frisca pana devine spumoasa. Adăugați treptat zahărul pudră, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
13
Întindeți frisca peste plăcinta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Pentru a prăji cococnutul, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Întindeți 1/4 cană fulgi de nucă de cocos pe o foaie de copt cu margini și coaceți 5 până la 10 minute, amestecând ocazional sau până când nuca de cocos devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Încingeți blatul cu nucă de cocos prăjită înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista