Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată
Placinta cu crema de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 445 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 326 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, amidon de porumb, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umeziți suprafața unei foi de copt cu margini și tapetați fundul și părțile laterale cu folie de plastic. Păstrați rola de folie de plastic la îndemână și lăsați-o deoparte. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde prin microunde în trepte de 15 secunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde până se topește și păstrați-l cald.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați amidonul, sarea și jumătate din zahăr și bateți împreună până se încorporează.
Adăugați gălbenușurile și bateți timp de 2 minute fără oprire.
Amestecul trebuie să fie galben pal cu panglici groase. Pune deoparte. Într-o cratiță medie, combinați cealaltă jumătate de zahăr și lapte și amestecați pentru a combina. Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic.
Șoptind constant, adăugați încet lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri câteva linguri la un moment dat. Când s-a adăugat jumătate din amestecul de lapte, turnați amestecul de ouă înapoi în oală cu laptele rămas și bateți pentru a combina.
Întoarceți tigaia la foc mic și continuați să bateți pe măsură ce amestecul se îngroașă.
Bateți prin bulgări până când crema de patiserie devine netedă. Când începe să baloneze, bateți încă două minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Bateți extractul de vanilie. Cu o spatulă mare de cauciuc, amestecați ciocolata caldă și topită până când este complet amestecată. Răsturnați budinca pe foaia pregătită și apăsați un alt strat de plastic peste suprafață. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Se transferă la frigider pentru a se răci cel puțin două ore.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro aurie, 10 până la 15 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Așezați budinca de ciocolată răcită într-un castron, va fi foarte rigidă și cauciucată.
Bateți budinca până când este netedă.
Adăugați 1/4 din frisca, amestecând pentru a ușura și încorpora complet în budincă. Îndoiți restul de cremă, rezervând aproximativ 2 uncii, pe care le veți folosi pentru conducte deasupra. Răsturnați budinca luminată în coaja de plăcintă răcită. Puneți crema rămasă deasupra plăcintei și folosind o microplacă sau un cojitor, radeți ciocolata deasupra. Se răcește până la 1 oră înainte de a mânca.