Plăcintă Cu Cireșe La Sfârșitul Verii

Plăcintă Cu Cireșe La Sfârșitul Verii
Plăcinta cu cireșe de la sfârșitul verii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de scurtare solidă a legumelor, extract de migdale, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Succotash La Sfârșitul Verii, Succotash La Sfârșitul Verii, și Primavera Simplă La Sfârșitul Verii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți laptele și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți făina și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca; adăugați scurtarea și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă amestecul de lapte; frământați scurt în castron doar până când aluatul se reunește. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați fiecare piesă în disc. Înfășurați discurile separat în plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Se amestecă 2/3 cană de zahăr și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați cireșe și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 13 inci (crusta va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
7
Rola al doilea disc pe suprafața de lucru ușor presarata cu faina la dreptunghi 12x8-inch. Folosind roata de patiserie canelată sau cuțit ascuțit, tăiați dreptunghiul pe lungime în nouă benzi de 3/4 inci lățime. Lingura de cireșe de umplere în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați 5 benzi de aluat peste plăcintă în 1 direcție și 4 în direcția opusă, formând zăbrele. Apăsați capetele benzii și marginea crustei împreună pentru a sigila. Crimp marginile decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
9
Ungeți zăbrele și marginile cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
10
Presărați 1/4 cană de zahăr peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Coaceți plăcintă 20 de minute. Acoperiți marginile crustei cu guler de folie pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți până când bulele de umplere și crusta sunt maro auriu, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Transferați plăcinta în raft și răciți cel puțin 1 oră.
13
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei.
1
O roată de patiserie canelată va tăia benzi de zăbrele cu margini destul de festonate, dar și un cuțit ascuțit funcționează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista