Reteta placinta cu cip de porumb Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 880 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salsa verde, legături de cârnați de porc cu usturoi, toppinguri: coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tostadas de pui și porumb cu Salsa Verde, Supă de porumb-Poblano cu Salsa Verde, și Pui salsa verde cu o tigaie cu porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut porumb în 3 lingurițe. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 3 până la 4 minute sau până când porumbul începe să se încarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți porumbul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Saut cârnați în tigaie la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Ceapa Saut în restul de 2 lingurițe. ulei fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă pudra de chili și chimenul; gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute. Se amestecă salsa, ardei iute și cârnați. Gatiti la foc mediu, amestecand des, 7-8 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc; se amestecă fasolea, sucul de lămâie și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Toppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Împărțiți chipsurile între 6 plăci. Puneți amestecul de cârnați peste chipsuri; se acoperă cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sos De Curcan, încălzit
8
Se servește cu toppinguri și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Notă: Am testat cu Herdez Salsa Verde și Fritos chipsuri originale de porumb.
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este LVE de John Legend Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.