Plăcintă Cu Bezea Cu Caise
Placinta cu bezea de caise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, apă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Caise, Batoane De Bezea Cu Caise, și Înghețată de caise cu bezea italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți caisele și apa la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când caisele se înmoaie.
Într-un castron, combinați 2 căni de zahăr, amidon de porumb și sare; se amestecă în amestecul de caise. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați cu 1 minut mai mult sau până când este lucios și limpede.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Păstrați cald.
Într-un castron, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură la un moment dat, până când se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Întindeți bezea uniform peste umplutură, sigilând marginile până la crustă.
Se coace la 325 la 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire. Puneți la frigider resturile.