Plăcintă Cu Bezea Cu Caise

Plăcintă Cu Bezea Cu Caise
Placinta cu bezea de caise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, apă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Caise, Batoane De Bezea Cu Caise, și Înghețată de caise cu bezea italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți caisele și apa la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când caisele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron, combinați 2 căni de zahăr, amidon de porumb și sare; se amestecă în amestecul de caise. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc; se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați cu 1 minut mai mult sau până când este lucios și limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Într-un castron, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură la un moment dat, până când se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Întindeți bezea uniform peste umplutură, sigilând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Se coace la 325 la 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista