Plăcintă Cu Șifon De Var Fără Coacere
Nu-coace var sifon plăcintă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gelatină, crustă de cracker graham, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Șifon De Var, Tort De Șifon De Var, și Desert De Șifon De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, puneți sucul de lămâie; se presară cu gelatină.
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Se încălzește la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecând ocazional, până se dizolvă gelatina.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă coaja de tei.
În castron mediu, amestecați laptele condensat și culorile alimentare. Se amestecă amestecul de suc de lămâie. Folosind spatula de cauciuc, pliați în toate, cu excepția a 1/4 cană din toppingul biciuit.
Răspândiți în crusta de plăcintă, netezind partea de sus. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore sau până când este ferm.
Înainte de servire, garnisiți plăcinta cu restul de 1/4 cană de topping bătut și felii de var.