Plăcintă Clasică De Porc
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet clasic de porc BBQ, Orez Prăjit De Porc Aproape Clasic, și Classic Tourti Sau Qu Placinta Cu Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați trotterul cu jaretul, frunzele de dafin, morcovul, ceapa și boabele de piper într-o oală mare. Se acoperă cu apă rece și se fierbe la foc mediu. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 4 ore, completând oala cu apă suplimentară dacă trotterele devin expuse. Se strecoară stocul într-o oală mare, rezervând carne de trotter, dacă se dorește. Aruncați solidele.
Puneți bulionul strecurat la foc mediu-mare și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 căni. Condimentează după gust cu sare.
Se transferă într-un recipient, se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. A doua zi, degresați grăsimea de pe suprafață.
Combinați șuncă, carne de porc măcinată, ienibahar, piper negru, 1/2 linguriță sare și marmite.
Se amestecă până când ingredientele sunt bine combinate. Acoperiți și puneți deoparte.
Așezați făina într-un castron mare și presărați cu puțină sare și piper. Într-o cratiță mică combinați untura, laptele și apa și puneți-le la foc mediu până când untura s-a topit.
Se toarnă amestecul de untură peste făină și, folosind o lingură de lemn, se amestecă până se formează aluatul.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și făinați tigaia cu formă de arc, apoi rulați 3/4 de aluat într-un disc de dimensiunea fundului tigaiei cu formă de arc. Folosind degetele apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.
Așezați umplutura în tigaie, apoi rulați aluatul rezervat într-un vas de dimensiunea tigaiei sub formă de arc,
Ungeți marginile aluatului cu ou bătut, apoi așezați deasupra plăcintei.
Tăiați un orificiu de abur în partea de sus a plăcintei, periați cu oul rămas și dați-l la cuptor pentru 30 de minute. După 30 de minute, reduceți temperatura la 325 F și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Încălziți stocul într-o tigaie mică. Se toarnă cu grijă prin orificiul de abur din partea superioară a plăcintei până când plăcinta este complet plină și stocul începe să iasă din partea superioară.
Se transferă la frigider și se lasă să se fixeze cel puțin 30 de minute înainte de servire.