Plăcintă Clasică De Porc

Plăcintă Clasică De Porc
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet clasic de porc BBQ, Orez Prăjit De Porc Aproape Clasic, și Classic Tourti Sau Qu Placinta Cu Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați trotterul cu jaretul, frunzele de dafin, morcovul, ceapa și boabele de piper într-o oală mare. Se acoperă cu apă rece și se fierbe la foc mediu. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 4 ore, completând oala cu apă suplimentară dacă trotterele devin expuse. Se strecoară stocul într-o oală mare, rezervând carne de trotter, dacă se dorește. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți bulionul strecurat la foc mediu-mare și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 căni. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se transferă într-un recipient, se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. A doua zi, degresați grăsimea de pe suprafață.
1
Combinați șuncă, carne de porc măcinată, ienibahar, piper negru, 1/2 linguriță sare și marmite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
MarmiteMarmite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Se amestecă până când ingredientele sunt bine combinate. Acoperiți și puneți deoparte.
1
Așezați făina într-un castron mare și presărați cu puțină sare și piper. Într-o cratiță mică combinați untura, laptele și apa și puneți-le la foc mediu până când untura s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
UnturăUntură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă amestecul de untură peste făină și, folosind o lingură de lemn, se amestecă până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și făinați tigaia cu formă de arc, apoi rulați 3/4 de aluat într-un disc de dimensiunea fundului tigaiei cu formă de arc. Folosind degetele apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Așezați umplutura în tigaie, apoi rulați aluatul rezervat într-un vas de dimensiunea tigaiei sub formă de arc,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Ungeți marginile aluatului cu ou bătut, apoi așezați deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
6
Tăiați un orificiu de abur în partea de sus a plăcintei, periați cu oul rămas și dați-l la cuptor pentru 30 de minute. După 30 de minute, reduceți temperatura la 325 F și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Încălziți stocul într-o tigaie mică. Se toarnă cu grijă prin orificiul de abur din partea superioară a plăcintei până când plăcinta este complet plină și stocul începe să iasă din partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Se transferă la frigider și se lasă să se fixeze cel puțin 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista