Pizza Veggie La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Veggie Pizzan la grătar. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 394 calorii. Mergeți la magazin și ridicați rucola, roșii cherry, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Veggie La Grătar, Pizza Veggie La Grătar, și Pizza Cu Cârnați Vegetarieni La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la 350 de grade F.
Așezați 1/2 aluatul dezghețat pe o foaie de copt unsă. Întindeți aluatul pentru a forma un dreptunghi dur aproape de dimensiunea foii de copt, aproximativ 9 x 13 inci. Ridicați aluatul de pe foaia de copt, de la 1 capăt și așezați-l cu grijă pe grătar. Când fundul este rumenit, în jur de 3 până la 5 minute, folosind un clește, întoarceți crusta de pizza. Continuați să gătiți timp de aproximativ 1 minut sau până când a doua parte începe să se rumenească. Folosind clești mutați crusta într-o zonă mai rece a branhiei și periați-o cu ulei de măsline.
Adăugați jumătate din toppinguri, începând cu mozzarella, apoi Roșia, ceapa roșie, usturoiul, măslinele și caperele. După 2 până la 4 minute, brânza va fi topită. Glisați pizza pe o foaie de copt, așezați jumătate din rucola deasupra și condimentați cu sare și piper. Repetați cu celelalte 1/2 de aluat.