Pizza Portobello Asortată La Grătar

Asortate Pizza Portobello la gratar este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 473 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză de capră, piper de usturoi, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Portobello La Grătar, Pizza Portobello Cu Cârnați La Grătar, și Pizza Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți tija de Jos din portobello.
Ungeți ambele părți cu ulei de măsline și presărați interiorul fiecărei ciuperci cu sare și piper de usturoi.
Așezați ciupercile pe partea de jos a grătarului în sus. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte rotind la jumătatea drumului pentru a obține urme de grătar.
Scoateți din grătar, așezând ciupercile cu partea de jos în sus. Umpleți cu alegerea sosurilor asortate și topul cu alegerea brânzei.
Întoarceți ciupercile pe raftul superior sau pe raftul grătarului, închideți capacul și reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Scoateți și așezați pe o tăietură și tăiați în triunghiuri ca o pizza.