Pizza Patriotică Cu Fructe
Rețeta pizza cu fructe patriotice ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 6 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 644 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe tăiate, prăjituri cu zahăr capabile, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza Patriotică Cu Fructe, Busteni De Fructe Patriotice, și JELL-O Patriotic Mini fructe Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Linie tigaie de pizza de 12 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap; pulverizați cu spray de gătit. Aranjați feliile de aluat cookie într-un singur strat pe fundul tigaiei pregătite; apăsați împreună pentru a forma crusta.
Coaceți 14 până la 16 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, scoateți crusta de biscuiți din tigaia pregătită; așezați pe farfurie.
Adăugați biciul rece și 2 căni de marshmallows în budincă; se amestecă ușor până se amestecă.
Se întinde pe crustă; se acoperă cu fructe și marshmallows rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon