Pizza Margherita

Pizza Margherita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza Margheritan. Această rețetă servește 16 și costă 89 de cenți pe porție. Acest fel principal are 263 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, făină de pâine, oregano și brânză mozzarella parțial degresată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Margherita cu sos de Pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Pizza Margherita.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați uleiul, zahărul, sarea și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
3
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Punch aluat în jos; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
5
Rotiți fiecare porție într-un 13-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați la două unse 14-in. Tigăi pentru pizza; construiți ușor marginile. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat; lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Puneți roșiile peste aluat. Se acoperă cu busuioc, oregano, brânză, fulgi de piper, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Coaceți la 450 de euro timp de 15-20 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Margherita Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Avignonesi Poggetto di Sopran Alleanza Vino Nobile di Montepulciano. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Vinul arată grație și eleganță, buchetul este complex cu tonuri de tartă de zmeură, condimente indiene, în special cuișoare și cardamom. Taninurile sunt mătăsoase, cu un finisaj lung și persistent.vinul său este făcut din struguri Sangiovese, evidențiind trăsăturile echilibrate și armonioase ale habitatului său. Vinul prezintă un corp mediu elegant, taninuri fără sudură și un profil de degustare distinctiv. Excelent pentru 'acum' dezvăluie un potențial impresionant de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Revista