Pizza Kale, Chorizo și Manchego ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 595 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de piper, kale, brânză manchego și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Manchego și Chorizo, Ingredientul Secret (Chorizo): burgeri Chorizo cu Manchego și paprika Slaw, și Chorizo Și Manchego Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Dacă folosiți o piatră de pizza, așezați-o pe un raft în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
3
Aduceți 2 qts. apă foarte fierbinte la fierbere într-o oală acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați kale; gatiti pana se inmoaie la muscatura, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
Scurgeți, clătiți cu apă rece și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Între timp, rulați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată într-un 14-in. cerc, lăsându-l să se odihnească câteva secunde între trecerile sucitorului, astfel încât să se întindă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Așezați aluatul pe o foaie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Presărați aluatul cu manchego, chorizo, kale și piper. Glisați pizza pe piatră fierbinte, dacă utilizați, sau coaceți pe foaia de copt până se rumenesc și se umflă, 5 până la 10 minute.