Pizza De Desert La Grătar
Nevoie de o desert fără lactate? Pizza de desert la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 351 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați migdale, chipsuri de ciocolată, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Pizza De Desert La Grătar, Pizza de desert cu unt de arahide congelat (Pizza Treatzza) + VIDEO, și Înghețată Înghețată Desert Pizza (Treatzza Pizza!).
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu. Aburiți ușor o foaie de copt cu margini cu spray de gătit și praf cu făină.
Puneți ciocolata albă într-un castron și puneți-o peste o tigaie mică cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Gatiti, amestecand des, pana se topeste ciocolata alba.
Apăsați și întindeți aluatul pentru a forma o rundă de 14 până la 15 inci.
Așezați aluatul pe foaia pregătită, așezați-l pe grătar, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute, până când crusta este umflată și aurie. Folosind clești, răsturnați aluatul și gătiți timp de aproximativ 3 minute mai mult.
Presărați aluatul uniform cu chipsuri de ciocolată, lăsând o margine de 1/2 inch. Acoperiți grătarul și gătiți 2 minute, până când chipsurile de ciocolată s-au topit. Folosind o spatulă offset sau un cuțit de unt, întindeți ciocolata uniform peste aluat. Folosind clești sau spatulă, transferați pizza pe o tăietură mare.
Împrăștiați fructe de pădure și segmente portocalii peste pizza.
Presărați migdale, dacă doriți. Scufundați o furculiță în castron cu ciocolată albă topită și stropiți peste pizza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo