Pizza cu spanac și Ricotta
Rețeta pizza cu spanac și Ricotta ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 143 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, brânză ricotta parțial degresată, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza cu spanac și Ricotta, Pizza sănătoasă cu spanac și Ricotta, și Plăcintă Cu Pizza Cu Spanac Și Broccoli Umplute Cu Ricotta.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul de Pizza de casă din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 50
Înveliți o tigaie de pizza perforată de 12 inci cu spray de gătit.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 12 inci.
Transferați aluatul în tigaia pregătită, scuturând excesul de făină.
Ungeți aluatul uniform cu ulei.
Stilați sosul de Pizza uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch.
Se presară parmezan; se acoperă uniform cu spanac și usturoi.
Presară mozzarella peste spanac. Puneți lingurițe de ricotta peste mozzarella.
Coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când mozzarella se topește și se rumeneste.
Lăsați să stea 5 minute; se acoperă cu felii de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.