Pizza cu spanac și ciuperci la grătar

Pizza cu spanac și ciuperci la grătar
Pizza cu spanac și ciuperci la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 298 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, ciuperci, crustă de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și Mușcături De Pizza Cu Ciuperci De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați foaia de 18x12 inci din folie rezistentă; așezați pe o foaie mare de prăjituri. Pulverizați folia cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe folie pulverizată. Începând de la centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 14x10 inci. Pulverizați aluatul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Inversați dreptunghiul de aluat direct pe grătar; îndepărtați folia și întoarceți folia pe foaia de prăjituri, pulverizată cu fața în sus. Gatiti neacoperit pe gratar cu gaz la foc mediu-mic sau pe gratar cu carbune la 4 pana la 6 inci de la carbuni mediu-Josi 2 pana la 4 minute sau pana cand fundul devine maro auriu. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.) Cu turnător larg de clătite metalice, întoarceți crusta. Gatiti cu 1 pana la 2 minute mai mult sau pana cand fundul este setat, dar nu se rumeneste. Scoateți cu grijă de pe grătar; așezați partea rumenită în sus pe folie. Închideți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Crusta superioară uniform cu sos de pizza, spanac și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se presară cu brânză. Glisați pizza din folie pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti cu 3 pana la 6 minute mai mult sau pana cand crusta se rumeneste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista