Pizza Cu Roșii Proaspete
Pizzan de roșii proaspete este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de pâine cu crustă subțire, busuioc, ceapă purpurie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza de roșii prăjită cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Pizza Cu Roșii Proaspete - Feta, și Pizza Proaspătă De Roșii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coaja de pâine pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pizza; înveliți crusta cu spray de gătit. Se acoperă cu roșii și ingredientele rămase.
Coaceți la 425 timp de 7 până la 8 minute sau până când brânza se topește.
Tăiați în pene și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto