Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și Rucola
Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 581 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, făină universală, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Ouă, Ardei Roșii Prăjiți, Măsline Și Rucola, Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și Rucola, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 2 linguri de apă caldă într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat; presărați drojdia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Lăsați să steapână când drojdia se dizolvă, aproximativ 15 minute (amestecul nu va fi spumos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Adăugați ambelefăine, 1/2 cană apă rece și 1 lingurițăsare grosieră; se amestecă la viteză medie-mică4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
4
Lăsați să se odihnească 5 minute,apoi amestecațila viteză medie până când aluatul este neted, elastic și ușor lipicios, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Bol mediu cu ulei ușor. Adunați aluatulîn bilă și transferați-l în vasul pregătit; turnpentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu plasticînfășurați și lăsați să se odihnească la temperatura camerei 30 de minute. Se răcește aluatul peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați vasul în zona caldă fără curenți și lăsați aluatul să crească, acoperit, până când este foarteușor pufos, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Așezați piatra de pizza sau foaia de copt fără margini în cuptor; preîncălziți la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
2
Presărați paleta de pizza sau o altă coacerefoaie generos cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
3
Rulați aluatul pe suprafața ușor făinată până la 12 inci; transferați la paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Ungeți aluatulcu ulei; împrăștiați ardeii, apoi măslinele peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Măsline
Ulei De Gătit
5
Se presară parmezan și rozmarin.Aranjați inele de ceapă deasupra pizza, distanțațiîn afară. Glisați pizza pe piatră sau foaie de copt în cuptor; coaceți până se rumenesc ușor, dar nu crisp, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Rozmarin
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți pizza dincuptor și crăpați ușor 1 ou în fiecare ceapăinel. Puneți pizza la cuptor și continuați să coaceți până când ouăle sunt așezate ușor și crusta este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Presărați pizzacu sare și piper. Împrăștiați rucola peste.