Pizza cu brânză de pui și anghinare

Pizza cu brânză de pui și anghinare
Cheesy pui și anghinare Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 676 calorii. Un amestec de parmezan, ceapă verde, crustă de pizza pre-coaptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma maioneza cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baie fierbinte și brânză de anghinare cu spanac cu Pizza, Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, și Lasagna de pui cu brânză și anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F. pe foaia de cookie, se pune crusta de pizza. Într-un castron mediu, amestecați maioneza, parmezanul și anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Răspândiți amestecul de anghinare peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu 1 cană de brânză, pui și ceapă. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când brânza este topită și pizza este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați în 8 pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista