Pizza Clasică

Pizza Clasică
Pizzanul clasic este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 1. Pentru 5,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2862 calorii, 84G de proteine, și 71G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați condimente, sos de pizza, cârnați măcinați ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Clasică Margherita, Pizza Clasică Margherita, și Pizza Clasică Margherita.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu pana nu mai este roz; scurgeți. Pe o suprafață ușor făinată, frământați cele două rulouri împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Rulați aluatul într-un 7-1/2-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați într-o tigaie de pizza unsă sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Se întinde sosul de pizza peste aluat; se presară cu 1/4 cană de brânză, cârnați, ciuperci, ceapă și brânză rămasă. Top cu condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PizzaSos De Pizza
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se coace la 375 CP timp de 20-22 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carne la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. De asemenea, este excelent cu brânza matură.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate15
Revista