Piure De Păstârnac
Piureul de păstârnac necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 505 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Piure De Păstârnac.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul în oală, condimentați cu sare și acoperiți cu apă.
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic. Gatiti pana se inmoaie - varful unui cutit de paring ar trebui sa treaca cu usurinta fara rezistenta, aproximativ 15 minute.
Într-o cratiță medie puneți smântâna, crenguțele de cimbru și căței de usturoi la foc mic și aduceți la foc mic.
Scurgeți păstârnacul și rezervați lichidul de gătit.
Puneți păstârnacul într-un robot de bucătărie cu unt sau ulei de măsline extravirgin și câteva linguri de lichid de gătit rezervat. Începeți să procesați și adăugați amestecul de smântână grea strecurat. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se face piure până se omogenizează.