Piure De Fenicul
Piureul de fenicul este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită cuișoare de usturoi, lapte, bulbi de fenicul și frunze de menta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piure de naut cu salata de fenicul, Piure de naut cu salata de fenicul, și Fenicul-piure de cartofi cu Mascarpone.
Instrucțiuni
Tăiați bulbii de fenicul din tulpini și rădăcina de jos. Înjumătățiți feniculul pe lungime și feliați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch. Curățați cartoful, înjumătățiți și feliați subțire.
Așezați feniculul, cartofii, usturoiul, bulionul de pui și laptele într-o oală mare, grea, la foc mediu-mare. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar feniculul. Aduceți amestecul la foc mic și continuați să gătiți până când feniculul și cartofii sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți amestecul de fenicul.
Așezați amestecul de fenicul într-un robot de bucătărie și piure. Dacă este necesar, puneți jumătate din amestec în robotul de bucătărie, pulsați la piure și continuați să adăugați amestecul de fenicul până când tot amestecul se potrivește în procesor. Continuați procesarea până la piure.
Adăugați brânza mascarpone, sarea și piperul.
Se amestecă pentru a combina.
Adăugați menta și procesați până când sunt combinate.
Adăugați mai multă sare și piper, după gust.
Transferați amestecul într-un vas de servire. Dacă amestecul este puțin subțire, amestecați de câteva ori și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi serviți.