Piure De Conopidă Fierbinte, Cu Unt
Piureul de conopidă fierbinte, cu unt, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 282 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper cayenne, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Piure De Nap Cu Unt, Piure De Nap Cu Unt, și Conopidă cu firimituri cu unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți floretele de conopidă până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Întindeți conopida pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți aproximativ 5 minute, pentru a-l usca.
Într-o cratiță mică, combinați smântâna grea cu untul și aduceți la foc mic la foc moderat doar până când untul este topit.
Lucrând în loturi, curățați conopida într-un blender cu amestecul de cremă caldă; transferați piureul într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Condimentează cu sare și cayenne. Chiar înainte de servire, reîncălziți piureul în cuptorul cu microunde la intervale de 1 minut, amestecând ocazional.