Pitas de miel cu roșii, ceai și sos de iaurt cu mentă
Rețeta Pitas de miel cu roșii, ceai și sos de iaurt cu mentă se poate face în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 668 de calorii. Pentru 5,1 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de bulion de pui, roșii prune, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 81%. Raft de miel la grătar cu sos de roșii și mentă, Pitas de miel cu sos de lămâie și mentă și Pitas de miel cu tsatziki de castraveți și mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Înfășurați pita în folie și încălziți la cuptorul mic. Tăiați mielul fiert felii subțiri. Într-o tigaie mică, la foc moderat, aduceți supa de pui la fierbere, reduceți focul la mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspata Tocate Marunt, 4 Crengute
Frunze De Menta Proaspata Tocate Marunt, 4 Crengute
Pulpă De Miel Friptă
1 Kilogram Rămas De Pulpă De Miel Friptă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă Rămasă
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
2
Adăugați feliile de miel pentru a se reîncălzi, menținând-o umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
3
Într-o a doua tigaie, la foc moderat, adăugați ulei, 1 rând de tigaie, roșii tăiate cubulețe și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Încălziți roșiile și ceapa, 2 minute. Asezonați cu sare și piper apoi opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Combina iaurtul cu chimen, coriandru si menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Pentru asamblare, scoateți carnea din bulionul cald cu un clește și scuturați excesul de lichid. Aranjați câteva felii de miel în centrul pita. Acoperiți cu câteva linguri de roșii și ceai verde și dressingul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansament Cu Iaurt
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită