Pita De Pui Asiatic
Pita de pui asiatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 264 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați castane cu piele, apă, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Asiatice Pita Împachetări, Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, și Pita De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o cratiță medie; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, 15 minute sau până când puiul este gata; scurgere.
Lăsați puiul să se răcească la atingere. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Combinați puiul, mugurii, castanele de apă și ceapa verde.
Combinați oțetul, sosul de soia și uleiul; se toarnă peste amestecul de pui, aruncând ușor.
Tapetați fiecare jumătate de pita cu 1 frunză de salată; lingură amestecul de pui uniform în jumătăți de pita.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.