Piper Negru-Popovers Salvie

Nevoie de o garnitură vegetariană? Popovers de piper negru-salvie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, salvie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Nutmeg Și Popovers De Piper Negru, Brânză de capră, piper negru și miere, și Popovers de piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, sarea și piperul, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând bine cu un bici.
Înveliți 6 căni popover cu spray de gătit și periați untul topit uniform printre căni pentru a acoperi.
Așezați cupele popover într-un cuptor de 375 timp de 5 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele popover pregătite.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până devin aurii.
Serviți popovers imediat.