Piper-Carne De Vită Stir-Fry
Pepper-carne de vită Stir-Fry necesită aproximativ 8 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 349 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, amidonul de porumb, friptura rotundă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați sosul de soia și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald; adăugați carne de vită. Se amestecă 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți carnea de vită din tigaie; deoparte și păstrați la cald. Acoperiți tigaia cu ulei.
Adăugați usturoiul și ardeiul gras; se amestecă 2 minute.
Adăugați castane de apă și mazăre de zăpadă; se amestecă 1 minut. Întoarceți amestecul de carne de vită, sucuri și sos de soia la tigaie și gătiți 30 de secunde sau până când se îngroașă ușor.