Pineapple-Ginger Punch

Pineapple-Ginger Punch
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și băuturi întregi 30? Pineapple-Ginger Punch ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați diet ginger Ale, sprigs de mentă, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ghimbir Ananas Punch (Lebouroudjee), Ghimbir Ananas Spumante Punch, și Pumn de rom cu bere de ghimbir și suc de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de ananas și crengile de mentă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere; se scoate de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Aruncați crengile de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Transferați sucul de ananas într-un ulcior și amestecați ușor berea de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
3
Serviți imediat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista