Pillsbury Bacon Breadstick Focaccia

Pillsbury Bacon Breadstick Focaccia
Pillsbury Bacon Breadstick Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați grisinele pillsbury, ou, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, Pâine Focaccia Cu Slănină Și Brânză, și Focaccia Cu Brânză Albastră-Bacon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista