Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Pilaf de orez brun cu măsline verzi și lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, brânză de capră îmbătrânită, orez brun cu bob scurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf De Orez Brun, Pilaf De Orez Brun, și Orez brun și Pilaf de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți cele 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați apa, orezul, cimbru și frunza de dafin și aduceți la fierbere timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
Apă
Orez
4
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 30 de minute.
5
Se amestecă 1 lingură de sare în orez. Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a apei a fost absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
6
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin și cimbru. Se amestecă măslinele, pătrunjelul, busuiocul tocat, sucul de lămâie și coaja de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Puneți orezul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Măsline
Busuioc
Cimbru
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți cu ulei de măsline și garnisiți cu brânza de capră și frunzele de busuioc; servi.