Pilaf De Orez

Pilaf De Orez
Pilaf de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, coajă de portocală, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-un sos de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Se amestecă ceapa, ardeiul gras și 2 vârfuri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Reduceți căldura la minim și transpirați până când ceapa este translucidă și aromată, dar nu se rumeneste, 3 până la 4 minute. Creșteți focul la mediu și adăugați orezul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand mirositi nuci, inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați șofranul și apa sa, bulionul, coaja de portocală, frunzele de dafin și restul de 1 1/2 lingurițe de sare. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Ok, acum partea ciudată: udați bine un prosop curat, ucideți căldura, împrăștiați mazărea deasupra orezului, apoi așezați prosopul peste vârful sosului. Sus cu capacul, apoi pliați colțurile prosopului peste capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Transferați sosul (prosopul și toate) în cuptor și coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți și odihniți la temperatura camerei încă 15 minute fără a deschide capacul.
9
Pescuiește coaja de portocală și frunzele de dafin. Întoarceți pilaful pe un platou, pufați cu o furculiță mare și garnisiți cu stafidele și fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Serviți în stil familial, chiar în mijlocul mesei.
11
Fotografie de Hallie Burton
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista