Pilaf de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, coajă de portocală, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-un sos de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Se amestecă ceapa, ardeiul gras și 2 vârfuri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Reduceți căldura la minim și transpirați până când ceapa este translucidă și aromată, dar nu se rumeneste, 3 până la 4 minute. Creșteți focul la mediu și adăugați orezul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand mirositi nuci, inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați șofranul și apa sa, bulionul, coaja de portocală, frunzele de dafin și restul de 1 1/2 lingurițe de sare. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ok, acum partea ciudată: udați bine un prosop curat, ucideți căldura, împrăștiați mazărea deasupra orezului, apoi așezați prosopul peste vârful sosului. Sus cu capacul, apoi pliați colțurile prosopului peste capac.