Pilaf De Ciuperci-Quinoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaf de ciuperci-Quinoa. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ciuperci, pansament toscan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 5 min. sau până când ceapa este crocantă-fragedă.
Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere.
Adăugați quinoa; se amestecă. Reveniți la fierbere; capac. Fierbeti la foc mic 16-18 min. sau până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă.
Scoateți din căldură; puf cu furculiță.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min.
Se amestecă brânza și pătrunjelul.