O porție conține 410 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de ienibahar măcinat, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe de turtă dulce cu Streusel condimentat și sos tare condimentat, Piggies într-o pătură, și Posh Piggies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 5-inch-lung și 3-inch-wide cupru piggy cookie cutter
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Combinați untul, zahărul și melasa într-un mixer de suport cu atașamentul paletei până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Între timp, amestecați ingredientele uscate rămase într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
3
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de unt în trepte și continuați să bateți până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Se toarnă aluatul pe blat și se împarte în 3 bucăți. Apăsați fiecare piesă într-un disc și înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Se pune la frigider și se răcește timp de 1 până la 2 ore sau până la 3 zile.
6
Reglați rafturile în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați tăvile cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
7
Întindeți 2 bucăți mari de hârtie pergament și făinați-le foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
8
Așezați un disc de aluat între foile de pergament și rulați la o grosime de 1/4 inch. Repetați cu discurile rămase de aluat. Refaceți toate resturile în bile și re-răciți înainte de reutilizare. Repetați cu tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Tăiați fursecurile și așezați-le pe tăvile de foi căptușite cu pergament cu o spatulă offset, lăsând 1 inch între fiecare fursec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
10
Coaceți prăjiturile timp de 10 până la 12 minute. Se răcește pe tăvile de foi timp de 5 minute, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a continua răcirea la temperatura camerei înainte de a decora prăjiturile cu glazură regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Adăugați albușurile de ou, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mare. Bateți, folosind un mixer de mână, până când este lucios și rigid, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
12
Adăugați colorant alimentar, dacă utilizați, și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
13
Așezați în pungi de glazură cu sfaturi fine pentru a decora prăjiturile.;