Pierre Herme8 Mogador Macaron
Pierre Hermafrodit Mogador Macaron este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 70 și costă 42 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă minerală, aprox. colorant alimentar, aprox. colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pierre Hermermcoramcoreclairs de ciocolată, Eclerele de ciocolată ale lui Pierre Herme, și Macaron Week: Macaron cu apă de trandafiri și vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bolul 1: Cerneti impreuna zaharul inghetat si migdalele macinate. Se amestecă colorantul alimentar în prima porție de albușuri de ou lichefiate și se toarnă într-un puț în vasul cu zahăr glazură și migdale măcinate.Aduceți apa și zahărul la fiert la 118 buc.c. Când siropul ajunge la 115 buc. C (era prea târziu pentru mine în timp ce făceam jumătate din rețetă, am început să bat albușurile la 105C), începând simultan să bat a doua porție de albușuri lichefiate până la vârfuri moi. Cand zaharul ajunge la 118 buc.C, se toarna peste albusurile de ou.
Bateți și lăsați bezea să se răcească până la 50 de bucăți, apoi pliați-o în amestecul de zahăr cu glazură de migdale. În timp ce pliați, lucrați din centru spre exterior, asigurându-vă că încorporați uniform toată culoarea. Până când sunteți nu pliați amestecul de coajă macaron ar trebui să arate strălucitor.Puneți aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză cu vârf simplu nr.8.Țevi de aluat de aproximativ 3-3, 5 cm în diametru pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180 de 12-15 minute. Odată coapte, glisați pergamentul de pe foaia de copt și odată ce macaroanele s-au răcit, îndepărtați-le de pe hârtie. Pentru ganache, tocați ciocolata și puneți-o într-un castron și așezați-o peste un cazan dublu pentru a se înmuia. Scoate-l de pe foc.
Se toarnă pulpa de fructe de pasiune care a fiert peste ea și se lasă să stea un minut înainte de a începe să o bată ușor. Apoi, amestecați în bucăți de unt la temperatura camerei . Odată ce totul este încorporat, transferați într-o pungă de conducte (nu tăiați vârful) și fixați capătul. Dați-l la frigider până când este suficient de ferm pentru a se lipi de macarons.În cele din urmă, umpleți macaroanele cu ganache și dați-le la frigider timp de 24 de ore înainte de servire. Dacă vremea este prea caldă, macaroanele ar putea prezenta semne de condens atunci când sunt scoase din frigider. Pentru a combate acest lucru, lăsați macarons să ajungă la temperatura camerei într-o cameră cu aer condiționat.