Piept fiert cu cidru cu Tzimmes

Piept fiert cu cidru cu Tzimmes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 841 calorii, 72g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,17 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de seu de vită, igname de granat, cidru suplimentar de ceașcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Pieptul grandmanului Ethel cu Tzimmes, Piept de grătar cu cidru de miere, și Piept De Ciuperci De Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade Fahrenheit.
Încălziți Seul într-o tigaie mare sau grătar până se topește și devine destul de fierbinte.Căutați pieptul pe fiecare parte, aproximativ trei până la patru minute, apoi puneți-l într-un brutar de lut, turnând un litru de carne de vită de casă și un cidru de halbă peste piept.Fierbeți pieptul, acoperit, la 300 de grade timp de trei ore înainte de a pregăti tzimmele.După aproximativ trei ore, adăugați morcovii tocați și cartofii dulci sau ignamele în piept. Continuați să prăjiți la 300 de grade Fahrenheit încă o oră.După ce pieptul s-a prăjit timp de patru ore, iar morcovii și cartofii dulci sau ignamele s-au fiert timp de una, adăugați prunele fără sâmburi la brutarul de lut, creșteți căldura la 375 de grade Fahrenheit și continuați să coaceți timp de treizeci până la patruzeci și cinci de minute.
Scoateți pieptul și tzimmele din cuptor, așezând pieptul pe un vas de servire pentru a se odihni și înconjurându-l de tzimme, strecurând lichidul din brutarul de lut așa cum faceți. Păstrați pieptul și tzimmele calde, permițându-le să se odihnească în cuptorul fierbinte cu căldura oprită în timp ce pregătiți sosul de reducere.Topiți încă două linguri de seu peste o flacără medie, adăugând două șalote feliate subțire la grăsimea fierbinte.Când șalotele își eliberează parfumul și încep să se caramelizeze puțin, adăugați lichidul de fiert și ceașca suplimentară de cidru tare în cratiță. Se fierbe încet până când lichidul se reduce la jumătate.Feliați pieptul, serviți cu tzimmes și sos de reducere.