Piept de vită cu ciuperci și ceapă perlată

Piept de vită cu ciuperci și ceapă perlată
Pieptul de vită cu ciuperci și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 541 calorii, 49G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa perlată, ciupercile portobello, tarhonul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Carne de vită fiartă în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci, Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați foaia de folie de aluminiu grea într-o tigaie de prăjire superficială, cu folie care se extinde la 6 inci dincolo de tigaie pe ambele părți. Pulverizați cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați grăsimea pieptului în jos în mijlocul foliei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Combinați amestecul de supă de ceapă uscată cu jeleu și sos de cocktail într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De CocktailSos De Cocktail
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă jumătate din amestec peste piept; întoarceți partea de grăsime a pieptului în sus acoperind cu amestecul de ceapă rămas. Aduceți ambele părți ale foliei la mijloc și pliați folia în jos de mai multe ori. Repetați cu cele două părți rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți timp de 3 ore sau până când furculița este fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor. (Pieptul poate fi răcit și ținut la frigider peste noapte în această etapă.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; sotati ceapa si ciupercile timp de 5-8 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți pieptul din tigaie; se toarnă sucurile care scot grăsimea de pe partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați stratul de grăsime din piept. Feliați carnea peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Întoarceți carnea la prăjit. Acoperiți carnea cu amestecul de ciuperci, sucurile de carne și tarhonul. Acoperiți cu folie. Reveniți la cuptor pentru a încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Peter Lehmann Barossan Shiraz cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Creat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat interpretări variate ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Cireșele ridicate și aromele de fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista