Piept De Rață Marinat În Stil Japonez

Piept De Rață Marinat În Stil Japonez
Piept de rață marinat în stil japonez ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 764 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piept de rață, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Rață Marinat Cu Salsa De Mango, Piept de rață marinat cu cartofi sotati, și Rață În Stil Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare sau recipient de depozitare, acoperiți, refrigerați câteva ore sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scoateți sânii de rață din marinată, rezervați marinada.Gatiti pieptul de rață cu pielea în jos într-o tigaie mare până când pielea este rumenită și crocantă și grăsimea este redată din skin.In un vas rezistent la cuptor se toarnă suficient din marinada rezervată, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea fiecărui sân, aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați pieptul de rață cu carnea în jos în marinată și gătiți la cuptor timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Îndepărtați fiarele de rață și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, feliați gros.Dacă doresc, ceea ce fac. Îndepărtați orice exces de grăsime de pe suprafața lichidului, puneți tigaia peste aragaz și amestecați puțină apă cu puțină făină de porumb, adăugați acest lucru la marinată și îngroșați, serviți ca sos suplimentar cu rață.Pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Combinați miso, mirin, sake, zahăr, oțet și sos de soia într-o cratiță și încălziți la foc mediu pentru a dizolva zahărul, scoateți-l de pe foc și puneți-l pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Încălziți puțin ulei într-un wok sau o tigaie mare, adăugați toate legumele și chili-ul, cu excepția cepei verzi, amestecați 4-5 minute până când legumele sunt doar fragede, doriți să aibă în continuare o crocantă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Se adaugă pansamentul și ceapa și se amestecă până se încălzește through.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Așezați o movilă de legume pe o farfurie și acoperiți cu rață feliată, stropiți cu sos suplimentar și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă

Ingrediente

2501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr4001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Varză chinezească, feliată subțireVarză chinezească, feliată subțire1501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi, tăiați în bețe de chibritmorcovi, tăiați în bețe de chibrit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4piept de rață, piele pepiept de rață, piele pe2Bucăți de caramele Heath Barghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite4ceapă verde, feliată subțireceapă verde, feliată subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite181 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.plic misoplic miso4creveți și cu vene3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.varză roșie, feliată subțirevarză roșie, feliată subțire1ardei iute roșu, feliat subțire (adăugați câte sau puține semințe doriți, în funcție de gust.)ardei iute roșu, feliat subțire (adăugați câte sau puține semințe doriți, în funcție de gust.)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos japonez de susansos japonez de susan1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1Oreos dublu umplut1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier12 lingurițe de pudră de usturoizahăr albzahăr alb
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista