Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață prăjiți cu Chutney de fructe de Port. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare și piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de port de mure, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați portul cu smochinele tocate, zahărul brun, oțetul balsamic și crenguța de rozmarin și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Se amestecă merișoarele și zahărul granulat în smochine. Gatiti chutney - ul la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand merisoarele se inmoaie, 6 pana la 8 minute. Aruncați rozmarinul și transferați chutney-ul într-un castron.
Între timp, încălziți o tigaie mare și grea la foc moderat până când tigaia este foarte fierbinte, dar nu fumează. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și adăugați-i, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea se rumeneste profund si grasimea este redata, aproximativ 12 minute. Aruncați grăsimea. Întoarceți rața și gătiți timp de 5 până la 7 minute pentru mediu.
Transferați sânii de rață pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.;
Tăiați subțire sânii în cruce și serviți cu chutney cald.
Îndepărtați pielea de rață înainte de a mânca.