Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu spanac. Pentru $9.58 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 1432 calorii, 139g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, sos de ardei prăjit, frunze de spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept de pui umplut cu spanac pentru doi, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți apă și 2 linguri. dressing pentru a fierbe în tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă spanacul, amestecul de umplutură și ardeii; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea 5 min.
5
Se întinde pe pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați fiecare sân, începând de la un capăt scurt; așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Periați cu pansamentul rămas.
8
Coaceți 35 min. sau până când puiul este gata (165F). Se acoperă cu brânză; coaceți 5 min. sau până se topește.