Pieptul de pui umplut cu piper și Caper prăjit este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Ardei Roșu Prăjit / Sparanghel, Piept de pui prăjit la tigaie cu sos de lămâie și Caper, și Brânză și piper umplute piept de pui la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii grași, caperele, rozmarinul, cimbrul, usturoiul și 1 linguriță de ulei într-un bol mic; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană amestec de ardei gras în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3
Presărați sare și piper peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pui; sotati 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați șobolani în tigaie și sotati 1 minut sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vin și bulion în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.