Piept de pui umplut cu perfecțiune

Piept de pui umplut cu perfecțiune
Piept de pui umplute cu perfecțiune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 609 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, smântână, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 256 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Piept De Pui Umplut, Piept de pui umplut cu spanac pentru doi, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Se toarnă în pansament Italian, se sigilează bine și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
3
Așezați pâinea învechită, parmezanul, cimbrul și piperul într-un robot de bucătărie. Pulsați până când pâinea este procesată în firimituri. Stai deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mare, amestecați împreună feta și smântâna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul. Apoi adăugați spanacul și gătiți până se ofilește. Se amestecă ceapa verde, se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Îndepărtați spanacul pe o farfurie și lăsați orice lichid în tigaie. Se amestecă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți ciupercile la farfurie cu spanac. Se lasă să se răcească scurt, apoi se combină spanacul și ciupercile cu amestecul de feta și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Se amestecă roșiile uscate la soare în amestec și se întinde pe o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Se pune la congelator aproximativ 30 de minute.
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați sânii de pui pe o foaie de prăjituri și așezați aproximativ 3 linguri de amestec de umplutură în centrul fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Rotiți sânii și asigurați-vă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Transferați sânii de pui într-un vas de copt și presărați amestecul de pesmet peste sânii de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
14
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista