Piept De Pui Umplut Cu Mere

Pieptul de pui umplut cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de apă, amidon de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de curcan umplut cu portocale, mere și brânză de capră cu sos de afine îndulcit natural, Piept De Pui Umplut B. O. A. R. S, și Piept De Pui Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mere, brânză și pesmet. Pune deoparte.
Aplatizați pieptul de pui între foi de hârtie cerată la o grosime de 1/4 inch. Împărțiți amestecul de mere între pieptul de pui și înfășurați fiecare sân. Asigurați-vă cu scobitori.
Topiți untul sau margarina într-o tigaie de 7 inci la foc mediu. Piept de pui umplut maro.
Adăugați vin și 1/4 cană de apă. Acoperă. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul nu mai este roz.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb; se amestecă în sucuri în tigaie. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Se toarnă sos peste pui și se ornează cu pătrunjel.