Sânii de pui umpluți cu brânză de capră și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de pui de pui F. Lira între foi de hârtie cerată până la grosimea de 1/4 inch folosind ciocan de carne. Pat de pui uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Cuptor
2
Combinați brânza, ceapa verde și busuiocul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Brânză
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți amestecul de brânză pe lungime peste jumătate din fiecare bucată de pui. Introduceți capetele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Rulați puiul, începând de la o parte lungă, în cilindri strânși. Tie se termină cu șir pentru a asigura. Înmuiați puiul în ou, permițând excesului să picure în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se rulează în pesmet, scuturând excesul. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. La frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Rola
6
Așezați puiul într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se toarnă peste 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Între timp, topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați vin și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați stoc și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
5
Se ia de pe foc și se învârte în 4 linguri de unt rece câte 1 bucată. Sos de sezon cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Unt
Sos
Sare
6
Scoateți șirul din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
7
Tăiați rulourile transversal în runde groase de 1/2 inch. Ventilator pe plăci.