Piept de pui la grătar cu unt de roșii-busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui la grătar cu unt de roșii-busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.39 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de usturoi-piper, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Piept De Pui Cu Roșii-Busuioc, și Piept de pui umplut cu brânză, roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Presărați puiul cu amestec de usturoi-piper.
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Serviți puiul acoperit cu amestec de unt.