Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui de bază cu 4 variante. Această rețetă servește 4. O porție conține 405 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, brânză mozzarella, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază a tigaiei de pui, Tigaie de pui mediteraneană – o variantă a tigaiei de pui de bază, și Asiatice Pui Toppers.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, sarea și piperul în baggie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2
Adăugați pui și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
1
Călește ceapa roșie în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1
Soteți ciupercile în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1
Încălziți roșiile, anghinarea și oțetul balsamic. Gatiti 4 minute. Se pune lingura peste pui si se presara cu branza mozzerella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch